Vlamboog merknamen

Als handelshuis vertegenwoordigen wij in de Benelux en daarbuiten een groot aantal A-merken.
Als producent voert de Vlamboog de volgende beschermde merknamen.


Onze merknaam Vlamboog vertegenwoordigt de door De Vlamboog zelf in Nederland geproduceerde electrodenhouders, gutstangen, koppelingen en aardklemmen. Onder de paraplu-merknaam "Vlamboog" vallen de merknamen waaronder de electrodehouders en gutstangen wereldwijd bekend staan: voor electrodehouders zijn dit Samson, Optimus, Progress en Victory. Voor gutstangen en complete gutssets is dit Flair. Wij produceren onze 'Vlamboog-made' producten tevens onder private label voor wereldwijd actieve OEM-klanten.  VlamboogTheOriginal2x4page.pdf / VlamboogTheOriginal8x1page.pdf / Vlamboog_bajonetkoppelingen_2017.pdf


  
Voor de door De Vlamboog ontworpen en geassembleerde lijn aan actieve en passieve lashelmen voeren wij de merknaam MultiVision. In het verlengde hiervan staat de naam MultiC'Air voor onze TH2-gekeurde verse-luchtsystemen, die veelal in combinatie met MultiVision verse-lucht-helmen worden geleverd.
MultiVisionCarbonAndPAPRMultiCAir2.pdfVoor een deel van ons uitgebreide handelsassortiment voeren wij de merknamen Weldsafe en Wearsafe. Deze namen staan voor een selectie aan handelsartikelen met een bovengemiddeld interessante 'value-for-money' propositie voor wederverkoper én eindgebruiker.

WeldsafeBrillenGogglesGelaatsschermen2015.pdf 

   


PRIVATE LABEL PRODUCTIE
De door De Vlamboog geproduceerde koppelingen, MultiVision-helmen, electrodenhouders, gutstangen en complete las- en gutssets worden wereldwijd ook onder private label geleverd, veelal in gepersonaliseerde retailverpakkingen. U hoeft geen wereldspeler te zijn om onder een eigen label geleverd te krijgen. De prijs en minimale afnamehoeveelheid zullen afhankelijk zijn van de productkeuze en de verpakkingswensen. Ook voor veel van onze handelsproducten bestaat deze mogelijkheid. Mocht u interesse hebben, neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden met u.