NIEUWS   > 

OPTREL NEO p550 Middenklasser met topprestaties!

  optrel NEO p550 : Topklasse lashelm voor middenklasse prijs.
Optrel NEO p550 : een 197,- Euro middenklasser van absolute topkwaliteit.
True color vision, een 1/1/1/2 topcassette en tot 3000 uur zonder batterijwissel!

Nog niet zo lang geleden informeerden wij u over de veranderingen die deze oudgediende "all rounder" uit de optrel familie heeft ondergaan. De veranderingen betroffen  de sterk verbeterde technische aspecten van (de cassette van) deze hardlopende middenklasser! Vanaf 1 Oktober 2016 gaat ook het uiterlijk van de helm op de schop. Ondanks het feit dat de vorm van de p550 helmschaal, die al vele jaren bewijst zeer effectief te zijn, slechts licht is veranderd heeft de NEO toch een compleet nieuwe, frisse 'look'. Hieronder vindt u enkele beelden van de nieuwe optrel NEO p550. De NEO zal vanaf 1 Oktober 2016 verkrijgbaar zijn in 3 uitvoeringen: carbon, zwart en zwart-groen.  Prijzen in deze afbeelding zijn 2016 Prijzen in Euro excl. BTW.

Download hier de optrel NEO p550 brochure: OPTREL_p550neo_brochure_english.pdf 
Download hier het Vlamboog-Optrel artikeloverzicht incl. 2016-prijzen : Optrel_p550neo_-_Vlamboog_artikelnummers_en_prijzen_2016_.pdf

De nieuwe cassette haalt nu ook de hoogste score als het gaat om het voorkomen van lichtverstrooiing (1/1/1/2) en bevat nu een kleurenecht True Colour filter waardoor het zicht op werkstuk en werkomgeving (o.a. op de LED's op de machines) beter zichtbaar zijn. Op onderstaande beelden ziet u het verschil dat de lasser ervaart. Ook zijn de automatische instellingen geoptimaliseerd en heeft de batterij een extreem lange levensduur. Niet duurder, wél nóg stukken beter. Met deze geweldige middenklasser kunnen we dus weer volle kracht vooruit!

Andere voordelen van deze bijzondere 4/9-13 lashelm :

• Bediening aan buitenzijde helmschaal
• Comfortabele hoofdband 
• Instelbare gevoeligheid  
• Openingsvertraging (bescherming van de ogen tegen het nagloeien van de lasnaad)   
• Verkrijgbaar met veiligheidshelm  

 terug