NIEUWS   > 

REVOLUTIONAIR : DE OPTREL VEGAVIEW SLIJPSTAND 2.5!HET IS EINDELIJK ZOVER! DE LASSER HOEFT NU NIETS MEER TE DOEN OM EEN HELDER ZICHT TE KRIJGEN OP ZIJN WERKSTUK!

De Optrel Vegaview, de nieuwe professionele lashelm met een onovertroffen slijpstand in kleur 2.5, is onlangs officieel door Optrel op de A+A in Düsseldorf geïntroduceerd.
Optrel houdt de vaart er goed in. Na de introductie van de revolutionaire weldCAP en de weldCAP BUMP met extra hoofdbescherming... én de ijzersterke TH3 gecertificeerde E3000 verse lucht motor... én 's werelds eerste échte volautomatische lashelm E684...  staat optrel nu alweer in de spotlights met een geweldige innovatie! Niet langer tast de lasser in het duister. De unieke Vegaview cassette heeft in de neutrale stand een lichtdoorlaat van 23%... bij een lashelm met neutrale stand 4.0 is dat slechts 5%. Met de Vegaview 2.5 heeft de lasser in de neutrale stand dus een geweldig zicht op zijn of haar werkstuk, waardoor betere resultaten behaald worden en veel tijd bespaard wordt. Geen enkele andere lashelm kan hieraan tippen : alweer een absoluut wereldrecord voor Optrel.

Product leaflet en data sheet van de Vegaview 2.5 zijn hier te downloaden: optrel_vegaview2.5-product_flyer.pdf  & optrel_vegaview2.5-technical_data_sheet.pdf


De optrel vegaview zal verkrijgbaar zijn als lashelm, als lashelm/veiligheidshelm combinatie, als verse-lucht-helm én als een verselucht+veiligheidshelm combinatie (TH3 gecertificeerd, een factor 10 maal schoner dan TH2 versies). Onderstaand bieden wij u een eerste kennismaking met deze bijzondere lashelm. De vegaview zal op korte termijn in beperkte aantallen verkrijgbaar zijn. Wilt u zich ervan verzekeren dat u de helm dit jaar nog geleverd krijgt? Vraag uw lasleverancier een order te plaatsen bij De Vlamboog. Wij kunnen u alvast melden dat u bij aanschaf van elke Vegaview lashelm vóór 31 december 2015 gratis een optrel-lashelm-rugzak zult ontvangen! 

Slijpstand 4.0 of de Optrel Vegaview's slijpstand 2.5 :  een wereld van verschil!* Slijpstand 2.5... een helder zicht op uw werkstuk
* Een 2.5 / 8-12 cassette, inzetbaar op vele lasprocessen
* Extra tijdsbesparing en gebruiksgemak door van buitenaf bedienbare instellingen
* Optimaal aanpasbaar aan externe omstandigheden
* Comfortabele, ergonomische hoofdband voor een minimale belasting van nek en hoofd
* Gepatenteerde instelknop voor optimale positionering van de helm t.o.v. het gezicht en het werkstuk
... en er is meer...

* Optimale vormgeving tegen vuil en lasspetters
* Sensorhoek kan aangepast worden : u bepaalt het sensorbereik
* Openingsvertraging... aangenamer werken, beter voor uw ogen!  
* Een vrijwel kleurenechte doorkijk dankzij de True Color Filters
* 2+1 jaar Garantie : 1 jaar extra garantie gratis bij registratie.

 

 

terug